Op zoek naar 3d?


    
3d

3D BIM Soprema Belgi├ź.
In elke levensfase van een bouwwerk bewijst 3D BIM zijn nut: bij ontwerp en calculatie, bij realisatie en bij onderhoud. 3D BIM bundelt alle informatie van alle betrokken partijen in de ontwerpfase en laat toe om gemakkelijk verschillende scenarios virtueel te simuleren telkens met hun budgettaire en technische implicaties.
3d
Pocket 3D Beheersoftware voor de bouw Topcon Positioning Systems, Inc.
Pocket 3D betekent meer productiviteit op uw bouwterrein. Uw personeel heeft volledig inzicht, wordt constant geïnformeerd over de af te graven en te storten grond, kan elke meting vastleggen en snel en gemakkelijk een topografie van oppervlakken maken. Daarnaast is Pocket 3D geschikt voor het controleren van offertespecificaties, het uitzetten van hoogtes, het verzamelen van revisie en voortgangsgevens, kwaliteitscontroles en nog veel meer.
filmfirma.be
Sweet Home 3D Vrijuit tekenen van plattegronden en plaatsen van meubilair.
Je kunt Sweet Home 3D downloaden om het te installeren. en/of het online in je browser gebruiken.: Download Sweet Home 3D Gebruik Sweet Home 3D Online. Sweet Home 3D is beschikbaar in het Nederlands, Engels, Frans en 26 andere talen.
3D-Bezoek Makelaarskantoor Peter Bols.
Probeer het zelf meteen uit: Ik wil het uittesten. Het unieke concept is gebaseerd op een revolutionaire 3D lasertechniek. Een lasercamera wordt in elke gewenste ruimte van de woning geplaatst en deze scant alle voorwerpen, kleuren en afstanden met 8 laserstralen tegelijk en tot op de mm nauwkeurig.
cards 3D Printing Solutions cards3dprinting.com.
Bestel de Ultimaker S3 en ontvang.: 1x Ultimaker S3 3D printer. 1x Filament spoel Ultimaker PL. Form 3 Wholesale Package FORM3023. Nu uit voorraad leverbaar! De nieuwe Formlabs Form 3 Low Force Stereolithography LSF 3d printer i. Tough PLA 750 gr.
3d investors: lets grow 3d investors. linkedin. close.
Zo sturen we samen naar duurzaamheid op lange termijn. Hans Swinnen, 3d investors. 3d investors blinkt uit in respect. Voor de business, kennis en hun klanten. Koen Claerbout, CEO Audioprof Group International. In 2009 is 3d investors gestart met met eigen projectontwikkeling onder de naam 3d real estate.
Bachelor DAE, keuzetraject 3D Animation Howest.
3D Animation keuzetraject. Ben" je gefascineerd door de magie van animatie? Wij nemen je mee doorheen het productieproces van een 3D animatiefilm." We starten bij de visuele storytelling in een storyboard: evoluerend van een 2D animatic naar een 3D block-out tot de finale scene.
Driedimensionaal Wikipedia.
Bij computerspelletjes wordt vaak de term 3D gebruikt, en daarmee wordt dan bedoeld dat er perspectivische beelden worden getoond. De term 3D wordt echter ook gebruikt voor de techniek die ook bekendstaat onder de naam stereoscopie, waarbij er twee verschillende beelden worden aangeboden, een voor het linkeroog en een voor het rechteroog.
Overzicht 3D-printers en 3D-scanners aan Universiteit Gent Faculteit Wetenschappen. Overzicht 3D-printers en 3D-scanners aan Universiteit Gent Faculteit Wetenschappen Universiteit Gent.
als rond de vele toepassingen, met een sterke klemtoon op geologie en houttechnologie. UGCT beschikt momenteel over 5 CT scanners en een zesde in opbouw, zelf ontwikkelde 3D-reconstructiesoftware Octopus, 3D-visualisatiesoftware, 3D morfologische analysesoftware Morpho, en een 3D printer. Dit laat UGCT toe de volledige workflow van scan tot analyse met eigen ontwikkelde tools te verzorgen, wat resulteert in uitzonderlijke beeld en datakwaliteit.

Contacteer ons