Links/Partners


Uw Logo/Link hier?

Dat kan. Op wel vier manieren:

  • Een link uitwisseling partnerschap: Uw link/logo op onze website en onze link/logo op jullie website. Voorwaarden: 3D of Arduino gerelateerde website beheren.

 

  • Sponsoring: Voor een vast bedrag in sponsering voegen we uw Link/logo toe, dit zonder dat u ons hoeft te adverteren op uw website. Er zijn formules per maand, kwartaal en jaar beschikbaar.  Contacteer ons voor meer info.

 

  • Deelname aan het Demo-Project. Heeft u het gevoel dat uw omgeving geen idee heeft van wat 3D printen inhoud? Sluit uw bedrijf aan bij het Demo-Project. Hierbij lijven we partners in om demonstraties te gaan geven. De locatie van het event, en de beschikbaarheid van de partners bepaalt welke van onze aangesloten Demo-Project-partners worden gevraagd de demonstratie te gaan geven. Aansluiting is gratis. Meer info, Contacteer ons!

 

  • Deelname aan het OpenSource Foldie Project: Als uw bedrijf, op welke manier dan ook, mede bijdraagt aan het Foldie3D Opensource fold-up 3D printer project, verschijnt uw link & logo hier automatisch.